Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκεύη 09:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)

logo

2610221647 6972848540

Ερμού 56, Πάτρα 262 21

annapapailiou@gmail.com

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΤΡΑ

Λίγα λόγια για εμένα…

 

Ζω στην Πάτρα με τον άντρα μου.

 

Έχω πάρει το πτυχίο μου στο Α.Τ.Ε.Ι. Θες/νίκης  το 1996.

 

Αφού τελείωσα την Σχολή , εργάστηκα και εκπαιδεύτηκα – οικιοθελώς και άμισθη –  σαν διαιτολόγος, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ριο Πατρών .Εκεί εργάστηκα δίπλα στον καθηγητή Κο Καλφαρέντζο και την Διαιτολόγο του νοσοκομείου στην «Μονάδα Παρεντερικής Διατροφής & Νοσογόνου Παχυσαρκίας» του νοσοκομείου , για 7 μήνες.Από τότε εργάζομαι διαρκώς σαν διαιτολόγος , ελεύθερη επαγγελματίας .

 

Από το 2009 διατηρώ γραφείο στο κέντρο της Πάτρας . Παράλληλα εργάζομαι σαν καθηγήτρια –  πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην εκπαίδευση ενηλίκων σε Ι.Ε.Κ. της  Πάτρας και διαρκώς ενημερώνομαι στον τομέα της διατροφής είτε μέσω συνεδρίων είτε μέσω e- learning Πανεπιστημίων .

 

Τέλος για να μπορώ να βοηθήσω και να στηρίξω  ακόμα περισσότερο εσάς και εμένα, στην επίτευξη των στόχων σας, έχω κάνει ψυχοθεραπεία με ψυχολόγο – γνωσιακή ψυχοθεραπεύτρια.

 

Μου αρέσουν πολύ οι περίπατοι ,αλλά και το καθημερινό περπάτημα στην πόλη αλλά και στην πλαζ ,η κολύμβηση και να βγάζω φωτογραφίες. Λατρευώ επίσης τις εκδρομές κοντινές ή μακρινές όταν έχω τον απαραίτητο χρόνο.

Σπουδές

 

  • «Σχολή τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής» – Τμήμα Διατροφής.
  • Μετεκπαίδευση στην Κλινική Διατροφή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2013).
  • Ολοκλήρωση Προγράμματος Ανώτερης Σχολής Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, για απόκτηση διδακτικής επάρκειας (2013-2014). Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Διάφορα

 

  • Διαρκής παρακολούθηση διαφόρων συνεδρίων, με θέματα σχετικά με τη διατροφή και την παχυσαρκία, το διαβήτη, το μεταβολισμό, τα ενδοκρινολογικά, τον καρκίνο και τη διατροφή, την αισθητική και άλλα.
  • Ψυχανάλυση, με σκοπό την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα άτομα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος διατροφής που παρακολουθούν.
  • Παρουσίαση εργασίας με θέμα «Επανασίτιση ασθενών σε κατάσταση ασιτίας».
  • Παρακολούθηση μαθημάτων «Αλκοολογίας».
  • Παρακολούθηση μαθημάτων φωτογραφίας στη Χ.Α.Ν. Θεσ/νίκης.
You will basically be directed to websites where you can find art materials, videos, printables, worksheets, activities, games, and many other teaching college essay writer for pay ideas that are art informed.